Het bedrijf
Home  -  Het bedrijf

Het bedrijf

Loodgieter Frederic Raedt, zaakvoerder Sanitair Raedt bvba uit St. Eloois Winkel (Ledegem), heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de sector van sanitair en centrale verwarming. Na zijn opleiding, startte hij aan een loopbaan van 10 jaar bij een gerenommeerd bedrijf uit de streek.

Tot het tijd werd om alle opgedane kennis om te zetten in het oprichten van een eigen zaak in 2010.

De éénmanszaak groeide heel snel waardoor de overstap naar een bvba het logische gevolg van was. In november 2017 namen wij een groter magazijn met bijhorend kantoor in gebruik om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten zodat wij u ook een uitstekende service en dienst na-verkoop kunnen garanderen. Raedt bvba is een geregistreerd aannemer en CERGA-gekeurd en werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

 

Wenst u meer informatie of een afspraak voor een offerte?

U kan contact opnemen via het webformulier of telefonisch op het nummer 0474/34 37 03. Nadat u ons hebt gecontacteerd zorgen wij voor een gepast advies en gedetailleerde prijsopgave, rekening houdend met uw behoeften, omvang van het project, de gewenste afwerking en kwaliteit van de installatie én uw budget

Contact