Verwarming
Home  -  Verwarming

Verwarming

Er is niemand die zonder kan

Vandaar dat wij u met plezier bij staan in de juiste keuze voor verwarming in uw renovatieproject of nieuwbouw.

De keuze is immers erg divers:

  • Hoge rendements condensatieketel
  • Warmtepomp
  • Zonneboiler
  • Radiatoren
  • Convectoren
  • Vloerwerwarming
  • ….

herstellingen

Ook herstellingen en het periodiek onderhoud

van uw warmtebron nemen wij voor onze rekening Het onderhoud van het centraal stooktoestel van uw verwarmingsinstallatie is een wettelijke verplichting. Zowel voor bedrijven als voor particulieren

Hoge rendements condensatieketel

Een nieuwe verwarmingsketel is de beste investering. De huidige generatie revolutionaire ketels en branders zijn zo zuinig, dat u echt een pak geld bespaart. Het loont echt de moeite om te overwegen uw oude verwarmingsketel te vervangen door een recente condensatieketel op aardgas. U kan zo tot 30% besparen op uw stookkosten en de ketels hebben ook een geringe uitstoot aan schadelijke gassen. Gasgestookte condensatieketels zijn geschikt voor zowel verwarming als warmwaterproductie.

Zonnecollectoren

Voor iedere situatie is er een passende zonneboiler. Het voordeel van een zonneboiler is royaal warm water en toch zuinig omgaan met het milieu. Met een zonneboiler bespaart u bijna de helft op uw energiefactuur.

Warmtepomp

Een warmtepomp kan de warmte uit de omgeving (lucht, water, bodem)op een voldoende hoge temperatuur brengen om te gebruiken om de woning te verwarmen of voor sanitair warm water. Een warmtepompinstallatie verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Ook de Co2-uitstoot is beduidend lager dan bij het klassieke verwarmingssysteem.

Werking warmtepomp

ylwd9A1XoGg

Vloerverwarming

Optimaal warmtecomfort door de zalige stralingswarmte vanuit de vloer. Wordt ook vaak gecombineerd met (design) radiatoren voor een extra comfort in bepaalde woonruimtes en ruimtes waar snellere temperatuurswisselingen gewenst zijn zoals bvb de badkamer.

PRODUCTGALERIJPRODUCTGALERIJ